• Lek med fortellerlyst

Her er noen barn som har blitt inspirert til å formidle sin egen fortelling av Bukkene Bruse. Vi ser hvordan barna dramatiserter at bukkene spiser gress og leker på seteren. Barna kjenner denne fortellingen godt nå og forstår både ord og uttrykk i fortellingen. Barna bruker språket aktivt med både stemmeleie, lyder og kroppslige bevegeser.

Sarah og Alvin Bukkene Bruse

Vi har laget en kasse på veggen med noe som skal se ut som gress, en himmel og en bekk. Det finnes også en «seter» og noen trær i kassen. Bukkene kom barna og spurte etter da vi  ikke hadde rukket og sette de ut enda. Det er så lite som skal til for å skape egen fortelling og lek. Og bra ble det også, for både voksne og andre barn ville gjerne se dramatiseringen.

Barna leker Bukkene Bruse