• Bussturen til lekeland


  En formiddag ble jeg invitert til en spennende tur til lekeland
  . Ja det skal bli gøy tenkte jeg.» Hvor drar vi ifra.» Bussen drar fra garderoben, sa sjåføren. Ok, jeg kommer
  . Der var det satt opp mange små stoler etter hverandre men ikke noen passasjerer. «Er det bare jeg som skal være med», spurte jeg
  . Nei, vi skal hente resten nå så da må vi dra. Stolene ble fylt opp og vi fikk billetter til bussen og billettarmbånd  til lekeland. Assistenten kom å tok på oss sikkerhetsbelte og vi var klar for avgang. Etter en stund stoppet vi….det hadde begynt å regne. Vi hadde ikke regntøy men sjåføren visst råd, vi tar på regnlue sa hun. Alle fikk på lue og turen fortsatte til lekeland
  .

  Jeg kan egentlig ikke huske at vi kjørte tilbake….men vi gjorde vel det? Det var en fin leksituasjon å være med i. Barna hadde ordnet med alt selv og leken varte en 1/2 time.  De måtte prate sammen og samarbeide for å få dette til. Da ser vi at leken har stor læreverdi.

  Leken har stor plass hos barna på Lilla

  ED does not refer to penile curvatures, spontaneous or generic viagra online for sale consider direct intervention therapy even in this patient.

  . De inviterer og tar regi i den  flotte rolleleken de har. Både de minste og de største leker sammen og noen ganger er vi voksne så heldig at vi får være med. Barn leker det de er opptatt av her og nå, og de bruker den erfaringen de har og masse fantasi. Jeg gleder meg til neste tur, hvis jeg er så heldig å få være med.

  God helg.

   

  013012

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *