• Her kommer Mummi…


  Mummi-folk har intatt barnehagen for fullt. De ser etter et sted å slå seg ned. Et sted med god plass, for de har ofte besøk

  recommended (e.g. generic viagra • Mild valvular disease.

  . Hadde vi en tomt til det? «Javisst, sa en gutt, kom her så skal jeg vise dere» Han dro de med seg til plassen bak Slottet og sa: «Se på den plassen her da dere, den er jo kjempestor» Det var vi enig i alle sammen. Så da ble det bestemt at de kunne bygge huset sitt her hos oss. Men først måtte Snusmumrikken finne hatten sin, den hadde blitt borte for en stund siden og han fant den ikke igjen. Så vi sa at vi skulle hjelpe han å lete, så neste gang han kom, kanskje vi hadde funnet den? Vi laget en vi, som vi ga han i gave neste gang han dukket opp. Han ble så glad at han spilte og danset så han ble helt svimmel…mange av barna slo seg med i dansen.

  007

  Mummi mamma og Mummi pappa kom også en tur for å se på hustomta….de var også fornøyd med den. De hadde reist langt så de var veldig sultne og tørste, så de lurte på om de kunne komme inn i barnehagen for å se om vi hadde noe mat. Joda, det kunne de. «Kom inn så skal vi dekke på bordet for dere så skal dere få mat» sa noen barn. De føk inn for å dekke på. Fellesrommet måtte de ha for der var det stor plass. Gjestene var veldig fornøyd og spiste seg gode og mette før de dro sin vei.

   

  014                                                                                              023

  Onsdag gikk de største barna til Idrettshallen og hvem dukket opp der….jo det var Mummi pappa. Han hadde glemt å fortelle en av historiene sine sist han var i barnehagen, så det måtte han gjøre. (Han er veldig glad i å fortelle historier) Javel sa vi, hvor skal vi sette oss da? «Kom etter meg, sa han, jeg vet et sted vi kan sitte» Han først og vi etter, tror jammen han hadde vært i Hallen før jeg
  . Han kom med en flott historie om en magisk hatt som det kom rosa skyer ut av og alle som bodde i mummidalen kunne sitte på dem….den var spennende.

   

  039

  Så nå lurer vi på hvem som kommer til oss neste gang. Eventyr og gode historier får vi aldri nok av. Lenge leve fantasien! (Dette innlegget er helt sant, assa)  Vi høres snart….

  God helg :)

   

   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *