• En helt vanlig dag


  «Skal vi i skogen i dag?» kom det fra et spørrende blidt fjes. Det skulle vi. På med litt ytterklær, sko, førstehjelpsskrin, refleksvester og mobiltelefon. Så bar det i vei opp til skogen vår som ligger bak barnehagen. Det er mye å finne på veien, og dere skulle bare visst hvor mange pinner som må plukkes med og bæres gjennom hele turen. «Husker du vi så ekorn?» sier et av barna. Det var det flere som husket, og skravla var i gang. Forrige uke så vi nemlig ekorn, ikke bare et men to ekorn som danset foran oss fra tretopp til tretopp

  initiated. cialis online determining the long-term success of any selected.

  . Småkryp hadde vi også undersøkt, så dette måtte også gjentas. Vi tittet rundt trestammer, under mose og under steiner
  . Små kryp kom fram, og vi lurte jo på hva disse hadde planer om. Barna diskuterte om hvor de bodde, hva de spiste og om de leka. Klarer små kryp å leke? Det var et godt spørsmål. Og hvis så, hva leker de egentlig?

  013      019     018

   

   

   

  Barna hos oss har svar på det meste, og det er så spennende når fantasien får frie rammer. » De er egentlig redde, så de leker når vi ikke er her», kom det fra et av barna. Et annet barn kommenterte, » Jo de lekte når vi var her i skogen, men vi så dem ikke fordi de var under bakken.» Tredje mann kommenterte at de kunne kjede seg fordi de verken hadde dukker, sykler eller akesklie. Vi voksne nektet ikke for noe av dette. Det er herlig å undre seg sammen med barna. Barna vi har minner oss ofte på de små, men viktige tingene vi har rundt oss hele tiden.

  Denne dagen tok vi lunsjen i gapahuken i nydelig aprilvær :-)

   

   

  Post Tagged with ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *