• Ballonger i lufta

    I skolestartergruppa er et av våre mål at barna skal få undersøke og undre seg. Denne første uka på nyåret valgt vi derfor å ta for oss et eksperiment. Eksperimentet bestod av ballonger og luft. Rundt dette var det mange spørsmål som dukket opp. Hva skjer egentlig når vi blåser inn i en ballong? Hvor kommer luft fra? Er luft kald/varm? Kan vi se luft? Hva skjer når vi slipper en ballong med luft i? Kan vi få en ballong til å gå rett frem? Alt dette prøvde vi ut i praksis. Selve løsningen for å få en ballong til å gå rett frem når man slipper den, er selvfølgelig å lage ballong rakett En ballongrakett, hvordan lager man det?  Prøv selv da vel. Alt kan skje når man har ballonger i lufta…

    Div. Desember januar 166                     Div. Desember januar 180

     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *