• Humlens flukt


  Herlighet, for en gjeng! Her suser humlene hver eneste dag
  .

  IMG_2221

  Noen små og noen store
  .

  IMG_2223IMG_2222

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Rosa avdeling startet for et par uker siden med sitt musikkprosjekt «Humlens flukt» av Nikolaj Andrejevitsj Rimskij-Korsakov
  . Mens jeg sitter her på kontoret foregår det iherdige øvinger, utkledninger og ansiktsmaling bak lukkede rosadører. I dag skal barna vise alle på huset her hva de har jobbet med. Forestillingen skal være ute og den starter kl. 10.00. Jeg kan ikke annet enn å glede meg og å kjenne jeg er bittelitt misunnelig på barna som får være i dette og på de voksne som får sette slike prosjekter ut i livet

  a life-threatening disease. Consequently, it is reasonable to• LVD/CHF (I, II) What is sildenafil?.

  .

  Det startet med plandagne i august. Vi utfordret ørene våre med en annen type musikk enn det som vanlig spilles i bhg. og snakket om hva vi kan bruke alt dette fantastiske til. Vi gjorde noen øvelser, lærte oss å slippe fri, fantasere og lage ulike aktiviteter rundt både klassisk musikk og folkemusikk. (se forrige post)

  Når dette nå skal sette ut i det vikelig liv er det helt tydelig at å velge humlens flukt traff spikeren på hodet! Selv om både musikken i seg selv og tittelen på stykket setter en «lås» på hva dette skal dreie seg om har gjengen her inne kost seg i stort monn. Ved å velge dette stykket kan vi sakte vise barn at det er mye flott og spennende innenfor denne sjangeren.

  IMG_2235IMG_2237

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Barna har trålt internett for å finne ulike variasjoner av dette stykket og fant denne: Humlens flukt

  Denne skapte mye latter og nye opplevelser av instrumenter.

  Ha en strålende helg alle!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *