• Et personalmøte


  Vi har personalmøter en kveld hver måned. I dette fora jobbes det med mye forskjellig, men aller mest er det pedagogiske spørsmål og utfordringer som står på dagsorden. Vi leser fagbøker og aktuelle artikler for å forberede oss til møtet, og diskusjonene går både høyt og lavt, ja de går litt alle veier til tider. Men slikt blir det utvikling av!

  Masse kaffe, papirer, lovverk, rammeplan, årsplan og en gjeng som liker å diskutere… Her er vi!

  Vi bruker også tid på å forberede dagene for barna helt konkret. Denne kvelden skulle bli annerledes enn vi før har hatt. Vi har jo fortalt at vi skal jobbe med drama og lek og nå var det personalets tur til å finne ut av dette med skyggeteater.  Anne-Hege som er primus motor for det hele satte oss i gang med skyggeskjermer. En liten for spill med dukker og en stor for spill med levende mennesker, altså oss! Vi fikk prøve oss med Bukkene Bruse på den lille skyggeskjermen og på den store skulle vi uttrykke ulike følelser uten lyd bak lerretet og de andre skulle gjette hva det var. Og bare sånn for å sagt det. Dette her er IKKE lett.

  Anne-Hege vanner lerretet for at det skal bli helt slett.

  Om vi skal spille for barn, eller de for hverandre, er det nyttig erfaring for oss å prøve selv og la andre se hvordan det ser ut

  maco.Summary of the world, âage : lâ 11,5% between 65 and 74 years, and 14.3% after 75 amoxil makes me happy.

  . Det ser lett ut når man er tilskuer på en forestilling, men denne øvelsen fikk oss til å se at det er mye teknikk som skal til for å få det til å funke. Man skal aldri undervurdere barn. Om vi gir dem noe de ikke vil ha går de bare. De sitter ikke høflig og klapper til slutt nei :)

  Husk på å sette dukkene helt inntil skjermen, ellers blir det utydelig for tilskueren.

  Ser dere hva hun uttrykker?

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Vi har så vidt startet på dette og fått en dråpe erfaring. Vi gleder oss til å utforske videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *