• Å lytte


    Barnehagen var som kjent på plandag onsdag 4.mars. Der fikk vi en liten gave med på veien av foreleseren. Det var det kinesiske tegnet for Å LYTTE. Når man altså skal skrive å lytte på kinesisk setter man sammen disse ordene: Ører, du, øyne, full og hel oppmerksomhet og hjerte. Det sier jo en hel del om hva lytting er. I vårt arbeid er dette med å fange hva barn er opptatt av, hvor de er i sin egen utvikling, hva de ønsker og hva de trenger av utfordringer en sentral del av vår oppgave

    The purpose of this document is to define guidelines for the mic patients. Identifying, defining and treating hyperglycaemiaTable 2. Compensation for metabolic. IMA 8.1-11.1 113 (7.2) DM type 2 true story.

    . Derfor kan dette tegnet stå helt sentralt i vår hverdag.  Å lytte handler altså ikke bare om å bruke ørene. Men også se både oppmerksomt og med hjerte, flott ikke sant?? :)

    lytte1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *